ASO-İnşaat Makinaları ve Malzemeleri alanlarında Sanal ikili iş Görüşmeleri Etkinliği (18-19 Kasım 2020) - ASO 2 OSB

ASO-İnşaat Makinaları ve Malzemeleri alanlarında Sanal ikili iş Görüşmeleri Etkinliği (18-19 Kasım 2020)

Değerli Katılımcılarımız,
 
Odamızın da ortağı olduğu Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında, inşaat makinaları ve inşaat malzemeleri sektörlerinin aşağıda sunulmuş alanlarında,  Odamız ve Sırbistan Ticaret ve Sanayi Odası organiza- törlüğünde, Bulgaristan, Macaristan, Romanya, Sırbistan ve Türkiye arasında 18-19 Kasım 2020 tarihlerinde  ‘Virtual B2B Event-Construction-2020 – Sanal İkili İş birliği Görüşmeleri-İnşaat-2020’ etkinliği düzenlene- cektir.  Söz konusu etkinliğe büyük firmalar, KOBİ’ler, yatırımcılar, kamu kurum ve kuruluşları, birlikler ve kümelenmeler katılabilmektedir.

  Etkinliğin kapsadığı alanlar şunlardır:
 
İnşaat Malzemeleri: Yapı kimyasalları/hazır harçlar; ticari binalarda iklimlendirme; yapı yalıtım malzemeleri ; inşaat demiri, yer döşeme malzemeleri (seramik karo, doğal taş, kaldırım taşı, mozaik, tahta döşeme); çimento, tuğla, beton; mermer, süs taşı; binalara yönelik elektrik sistemleri ve teçhizatları; çelik konstrüksiyon, çelik, betonarme kalıp; alçı ve alçı levha; boya ve vernik.

İnşaat Makinaları: Beton pompası, transmikser, damperli kamyon, püskürtme beton makinası; inşaat demiri bükme makinası, inşaat demiri kesme makinası, inşaat demiri kombine makinası, inşaat demiri doğrultma makinası; vinç, vinç kedisi; taş kırıcılar ve eleme makinaları; beton karıştırıcı, beton finişer makinası, asfalt plenti; ekskavatör, backhoe  yükleyici; tünel açma makinaları, yol inşaatı makinaları; inşaat makinaları yedek parcalari.
Ayrica , asansör, yürüyen merdiven de kapsam dahilindedir. 
 

Ücretsiz olan etkinliğe kayıt işlemi https://construction-2020.b2match.io/ adresinden yapılabilmektedir.

 Konuya ilişkin detaylı bilgi için Ayşe Arzu Teymuroğlu (E:posta [email protected]) ile iletişime geçilebileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Ankara Sanayi Odası